Alla inlägg under mars 2009

Av Martin Ekmarck - 31 mars 2009 20:03

Ligger nu i sängen på vad jag brukar kalla mitt andra hem, Scandic. Det e ungerfär vid den här tiden som man börjar att längta hem till dom där hemma. Man har fördrivit tiden på dom sätten man kan. Jobbade en stund när jag kom fram, tog en lång löprunda och sedan käkat. Så mycket annat finns inte att göra, förutom att blogga!!!.


Som sagt så tog jag en lång löprunda. Lång o lång..men den var riktigt ja..la jobbig, nolhagabacken häromdan va rena promenaden om man jämför. Startade förån hotellet o sprang bort mot husqvarna, sedan uppför, uppför, uppför o så lite mer uppför. Från det att jag påbörjade backen till jag kom upp till toppen tog det 20..20 MINUTER.. fattar ni va trött man e då!! Gele i benen o slemmig i munnen. Uppe på toppen så ligger det tydligen något slags motionscenter, typ galgberget. Där stannade jag några minuter o fick tag på lite vatten till min slemmiga o hopkletade mun. Sen var det nerför vill jag lova 15.1% lutning såg jag en skylt. Med gele i bena så kände jag mig tvungen att hålla emot för hade jag släppt på hade jag fåttt upp sån fart att jag med säkerhet hade gjort ett magplask. Sen väl nere på "platten" så va det bara att gasa på så mycket som det gick. 12.5km brev rundan o gick på ca 1.14.  

Av Martin Ekmarck - 30 mars 2009 19:34

Då var det kört igen...


Dottern har med uppehåll på den senaste månaden eller så konsekvent haft feber en gång per månad ända sen i sommras och nu var det tydligen dags igen :(

Denna gången så hänger den iaf ihop med en förkylning.


Som alltid så blir hon dålig när jag ska åka iväg eller när jag redan är borta. Tur att jag har den bästa frun som e förstående.

 

Av Martin Ekmarck - 29 mars 2009 20:16

Fick efter mycket om och men kommit ut på en löprunda nu under kvällen. Sprang min vanliga runda nere i skogen (ca 6km). Dom nya pjukerna känns jäkligt sköna kan jag meddela. Fick upp ett bra tempo efter en något lugn inledning. Kände inte av något av benhinnorna så efter ett tag tryckte jag på ordentligt. Och det gick såpass fort att jag persade på sträckan, inte med många sekunder men iaf :). Hade en riktigt bra tid på gång men som vanligt när jag tar i och ska spring fort så kommer "panikskiten" som ett brev på posten. Var tvungen att lugna ner tempot så mycket att jag samtidigt kunde knipa ordentilgt...

Det om det.


Hade tänkt att skriva lite om helgen som varigt men nu hojtar frugan om att det e dags att kolla prison break så det väl dags att "knipa av"..

Av Martin Ekmarck - 29 mars 2009 11:33

Efter ett tags funderande tog jag mig in till Alingsås city igår för att inhandla ett par nya löparskor. Har den senaste tiden fått känningar i mina benhinnor när jag varit ute o sprungit och tror med bestämdhet att det bla annat beror på slitna springdojjor. Har dom senaste åren kutat på Asics nimbus och varit nöjd med dessa men tänkte det kunde varit kul med något nytt. Provade bla ett par Nike, Adidas och Asics. Kollade även mina fotvalv på någonslags trampbräda koplad till en dator, det visade sig att jag har ganska höga fotvalv och fick prova ett par dojjor som skulle passa mina fötter. Asics gel kayano!!! Handen i handsken skulle man kunna säga...


Väl hemma hos familjen L så blev det operation övertalning av syrran som försökte skjuta fram träningspasset till lite senare på dagen men icke :)

 Så vi drog ut på ett pass runt nolhaga plus att vi drog några intervaller i nolhagabacken. Kände väl inte riktigt att jag flög fram men det gör det ju inte varje gång. Fick i alla fall gorma o skrika lite på syrran!!!! ;)


Syrran bangade för ett löppass nu på fm för hon har tydligen 2 pass med yoga i em (undrar om det kommer hjälpa på gbgvarvet...) Får ge mig ut på ett pass ikväll när vi kommer hem istället.

Av Martin Ekmarck - 28 mars 2009 20:56

Jaha, då var jag också fast i bloggträsket!!! Trodde jag skulle kunna hålla mig ifrån detta men efter mycket fundering så tänkte jag att jag kan ju prova iaf. Kommer mest skriva för att mina nära o kära ska kunna få bättre och mer frekventa uppdateringar om vad som händer i mitt o min familjs liv. Men givetvis är alla som vill och är intresserade välkomna med.


Grundtanken med bloggen är att änvända den som någon form av "träningsdagbok" där jag ska försöka skildra i första hand min krokiga väg mot Göteborgsvarvet. Förhoppningsvis kommer motivationen hålla längre än så men det lär vi väl märka ;) både vad gäller löpning och bloggning....


Välkommna!!!


Martin

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards